top of page

Young Adult Group (Wed)

Public·11 coworkers
Vitali Isaev
Vitali Isaev

Yeni Gelinden Naz Gul Acma

ben insanlara çirkin demem kötü huylu derim hiç bir insanın rengine ırkına fiziki görünüşüne bakmam beni ahlakı ilgilendirir biraz tombişimde ondan öyle söyledim eşimde kızımda türbanlı eşim imam hatip mezunu aşırı sıcağı sevmem eşim 52 yaşında eşim benden güzel neden üşüyorsun biliyormusun kanın azda ondan mesela kayseri soğuk ama benim durduğum odaya soba kurmadım benim kafama şu takıldı senin telefonuna abin neden kontür yüklemiyor sen akrabaların nasıl iletişim kuruyorsun birde yanlış anlama babanın rahmetli olmasında senin suçun ne birde hiç genceden başka şehire gittinmi yeni eviniz kaçkatlı asansör vamı kaç manat ben orda olsaydım köme eylerdim sen kimseye zengeylemiyormusun birde yanlış anlama kızım abin gil neden evlenmedi maddi durumdanmı kömür gözlü kızım sakadatı çok ye kan yapar

Yeni Gelinden Naz Gul Acma

Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2uhE6N&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw19a6AEGvjTzPOD2hyrp05L

kız hadi bir yorum daha yapim bacım kız maraşlı dizisene bakmıyomu gari ne zaman yeni evine taşınıyon bacım kız yakında olsam yardıma gelirdim bacım kız zaten 40 kilosun ağır kaldırma gari harbi kim bacım önce yoktu bu adam nerden çıktı neyin nesi gönul bacım seni bizden aldı adam ablana yazmıyon gari kız töbe kilo veremiyom boyuna şiştim tombiş oldum bacım ya ben seni çok özlüyom bacım gence nasıl bacım soğukmu kız bol bol c vitamini al bacım sen hastandınmı ablanın şekeri çıkıyo bacım hadi allah rahatlık versin bacım seni seviyom

benim sana sevgim çok fazla kızım sana yeterde artar kuzum şimdi bak kuzum evde üzüm pekmezi varmı varsa günde 2 yemek kaşığı iç kızım hem kan yapar hemde içini ısıtır inşallah hayırlısıyla yeni evinize göçersiniz benim kuzum üşümesin ben 5 kat 15 dairede yaşarım apartman müstakil evden farklı olur dilenci gelir art niyetli gelir sakın ha kızım evde tek olduğunda kapıyı açma kapı delinden bak güvendiğin biriyse aç tek olduğunda kapıyı kitle binada herkesle samimi olma ben 23 senedir bu binadayım iki üç kişiyle konuşurum unutma kızım zarar yakınından gelir herkese sırrını verme resmini paylaşma ben senden 2 şey istiyorum babacım kelimesi birde dua kuzum birde sana neden çiçeğim dedim farkındamısın rahmetli annen seni öyle severmiş baban senin yorumlarına bakıyormuymuş anladın değilmi

kuzum biz ne dedik birbirimize başkasını görmicez sakin ol bir besmele çek bir ayrtrl kursi oku babandan başkasını okuma babanın sana olan sevgisi yeter sana kuzum babalar kızlar bir birine naz yapar asla küsmez sen allaha sığın kızım bak beni senin yorumundan başkası ilgilendirmiyor sırrını asla açma kuzum bende yeni kalktım çiçeğim sen solma

iyi akşamlar kızım kızım burda herkes maske takmış kimin kim olduğu belli değil bir tek seni doğru buldum birde jemal kardeşimi benim maksadım sana ufakta olsa teselli olmaktı benim senin dünyanla işim yoktu ahiretine yardimc ı olmaktı ama herkes yanlış anladı sanki seni rehin aldım sana karşı kötü bir yorumum yoktu bu arada yeni evin hayırlı uğurlu olsun 9 katmış allah güle güle oturmayı nasip etsin bu arada genceye baktım yalan dünyanın cenneti şunu asla aklından çıkarma sana en ufak yalan dahi söylemedim kızım artık yarışmacılara eskisi gibi sinirlenmiyorum kızım

çok özür dilerim kızım aklıma yeni geldi filiz hanım bana diyorki senin gibilerini burda çok gördüm diyor hani bende kötü bir insanımya bari siteden gideyimde bir kötü eksik olsun siteye huzur gelsin istedim tekrar özür dilerim kıymetli vaktinizi aldığım için birde senden ricam gül alek hanım benim hakkımda kötü yorum yazmış senin hatırın için sustum

Hocam daha yeni sevdiğim insan bir veda bile etmeden beni terk etti. Ondan haber alamıyorum. İçimde çok kötü bir sıkıntı var. Geri dönmesi için inadını kırması için ondan haber alabilmem için bir esma var mı?

Zeynep kardeşim Allah razı olsun verdiğiniz dualari okuyorum birde kızım birisiyle görüşüyordu hatta aileler bile tanıştı her iki taraf da çok memnundu çok saçma bir durumdan ayrıldılar hatta kızım hatasını anladı aradı bu sefer çocuk istemedi kırıldı haklı olarak sanırım 2 ay oldu ayrılalı bi yazınızda 100 Ya vedud tavsiye etmişsiniz ben verdiğiniz duanın arkasından resimine bakarak 100 Ya vedud da okuyorum barışmaları için çevirgel duasına cesaret edemedim bana başka bir dua tavsiyeniz varmı barışmaları için yani çocuğun kızımı arayıp tekrar barışmaları için yoksa okuduklarım yeterlimi .Bu arada bayramınız mübarek olsun dilerim herşey gönlünüzce olur.Dualarinizda kızımın da yer alması dileğimle.Hep sağlıcakla kalın.

Merhaba hocam benimde bir sorum olacakdi esim beni aldatti pismanim dedi yalvardi yakardi sonra ailesinin doldurusuna gelip istemiyorum artik dedi 1 yasinda bir oglumuz var simdi bosanma asamasindayiz ben bosanmak istemiyorum onun pisman olmasini gözünü acmasini kimseyi dinlememesi ve geri dönmesini yuvamizi kurtarmasini istiyorum bunlar icin bana dua edermisiniz ve ne duasi yapa bilirim

Merhaba hocam eşim çok inatçı ve kibirli birisi,buna kardeşlerinin de doldurması eklenince iyice alev topuna dönüyor yani asla bu adam kibrini inadını yenip gelecek biri değil daha açık böyle anlatayım bunun için de ayrı bir dua okumalımıyım ne olur yardımcı olun çocuğum için bitsin istemiyorum

Aslı kardeşim aslında Allah sana hayırlı olmadıgını göstermiş şükret.Evet aile önemli ama sevgide önemli. çok önemli bir sebep olmadıktan sonra ikna edebilirdi. ama şuna inan ki Allah sana bu şekilde yardım etmiş hiç üzülme ağlama yeni bir hayata başla

Hocam selamün aleyküm. Eşimle 3 yıldır evliyiz ve yaklaşık 12 senedir birbirimizi taniyoruz ve severek evlendik. Eşim sekiz ay kadar once birden bire benden sogudu yatagi ayirdi, yuzume bakmaz oldu, baktiginda sadece kin ve nefret var. Sikildigini biktigini soyluyor bosanicam diyor asla olmayacak iki dunya bir araya gelse seninle hic birsey duzelmiyecek diyor, sekiz aydir yapmadigim sey kalmadi. Sekiz aydir bekliyorum belki yeniden sever belki beni ozler belki icindekikiler sogur diye ama hic birsey degismiyor. Degismedigi gibi daha da kotuye gidiyor. Sanki her gun gectikce daha da nefreti buyuyor. Kac kere tamam istemiyorsan bosanalim dedim ancak tamam demesine ragmen herhangi bir adim atilmadi. Evde siginti gibi yasiyorum. Ben yokmusum gibi davraniyor geceleri geliyor arkadaslari ile tatillere gidiyor ne yaptigini kiminle gorustugunu asla bilmiyorum. Eve geldiginde bir merhaba bile demiyor. Disarda karsilastigimizda benden kaciyor suratini ceviriyor. Evde yasiyorum ancak ne kadar zamanim kaldi bu evde diye dusunerek yasiyorum evime bir esya dahi alamiyorum cunku her an bitecek pamuk ipliginde bir evlilik. Duzelir diye bekliyorum ama hic bir sey duzelmiyor. Cok caresizim, yasama sevincim kalmadi yanliz birakti beni. Hasta oldugumda bile suratima bakmadi. Hocam ne yapmam gerekiyor okumadigim dua kalmadi. Ne olur allah rizasi icin yardimci olun. Simdiden tesekkur ederim hocam

Hocam benm konustıgum var annem biliyor babam bilmiyor gevtiğimz hafta bakmaya geldiler babam ben vermem kızımı sevmiyorm onları dedi babam tanıyormus onları nedensizce sevmiyor 2 defa sırduk birdaha bunun konusunu acmayın desi ne yapmam lazm

Hocam benm konustugum var annem biliyor knustugumuzu sadece bakmaya geldi annesi kız kardesi ile annem begendi babama syledik uzaktan tanıs cıktı ben kızımı vermem sevmiyorum onları dedi nedensizce birdaha bu knuyu acmayın dedi 2 defa sorduk babam knustugumu bilmediği için cok zor bi durum ikna edeblmem için ne yapabilirin

Hocam merhabalar. Eşim mali müşavir babasıyla ortak ofisleri var. Yeni bir firmayla anlaşmışlar ve hergün 16.00-17.00 da eve gelen eşim artık gece 23.00 dan önce gelmiyor. Çünkü işleri yetiştirmek için çok çalışması gerekiyor başka elemanları yok ofiste ve şuan alacak durumları da yok. Kızım var 3 yaşında ve çok özlüyor babasını neredeyse 6 gün hiç göremeden uyuyor sadece pazar günleri görüyor. Ben bu yeni anlaştıkları yerden kurtulmasını istiyorum ne yapabilirim hangi duayı okumalıyım bana akıl verin lütfen.

İlknueKardeşim eşinizin yeniden sevgisini kazanmak için 7 gece tatlı bir şeye 786 Bemsele okuyun mesela şeker olabilir çaya kahveye koyarsınız. rabbim okuyacağım Besmele-i şerif hürmetine eşimin kalbine benim sevgimi ver.. her gün ya Rabbim senden Samed ve vedud ismin hürmetien istiyorum ki sen her ihtiyacı giderensin eşimin kalbinde yeniden sevgimi dirilt.. ya vedud ya samed c.c diye 134 defa oku..

Iyi gunler hocam ben bes aylik evliyim yalniz evlenir evlenmez esimin tayini es gorurulemez yere cikti kendisi askeri personel.yalniz nikahimizin oldugu sureden beri surekli bana ters davraniyo agzimi acmaya korkuyorum ne olsa bagiriyo her turlu yalani soyluyo biliyorum yalan ama onda bile kendi hakli cikiyo oncesinde boyle degildi nikahtan sonra boyle oldu.hic bir sey soramiyorum konusamiyorum ne olsa elestiriyor beni aramiyor sormuyor biraz agzimi acsam bosanalim ayrilalim demeye basliyor hocam ne yapicagimi bilmiyorum cok canimi yakmasina ragmen ben onu yinede cok seviyorum ve bosanmak istemiyorum ne yapmaliyim

Olcay kardeşim her şeyin en iyisini en hayırlısını Rabbim bilir. seviyor olabilirsiniz ama zaman her yaranın ilacı olmuyorsa mutlaka başka bir çıkar seversin yeniden.ama illa dua edecem onun için dersen tabiki bir süre dua edebilirsin. her gün 1286 ya gafur c.c 21 gün 251 ya vedud ya kaviyy ya cami c.c okunabilir.

Derin kardeşim neden böyle yapıyorlar bilmiyorum ama mutlaka senin de iyiliğini düşünüyor olabilirler. sende onların düşündükleriyi yenide düşün derim neden olumsuz baktıklarını düşün. ve sonra hala istiyorsan Rabbim eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı ise ailemi raı et. diye 170 ayetel kürsi oku 286 ya rauf cç 041b061a72

About

Description: The group is a lively yet supportive therapy g...

Coworkers

• Silas Kelly
    Silas Kelly
  • charon.a.2585
  • Justin Corleone
    Justin Corleone
  • Link Builder
    Link Builder
  • Farhan Munawar
    Farhan Munawar
bottom of page